Norell Möbler

Klädsel

Norells produkter är unika. Varje möbel tillverkas på beställning med stor omsorg och hantverkstradition i vår fabrik i småländska Aneby.
tapetserareiarbete2new(1).jpgAlla modeller tillverkas i valfri klädsel, tyg eller läder. Norells tillhandahåller samtliga möbeltyger på marknaden, svenska och utländska. Fabriken har mycket nära kontakt med landets främsta möbelbutiker och inredare, som hjälper kunden med tygval och ger råd om stoppning och andra detaljer. Butiken förmedlar och beställer. Möbeln kan anpassas till alla skiftande omgivningar och behov.

Fast klädsel är standard, men många modeller kan beställas med avtagbar klädsel. Sitt- och ryggdynor är alltid sydda med avtagbar klädsel och är vändbara. Läderdynor är inte vändbara eftersom undersidan måste vara ventilerande.

Norells levererar klädslar både till nyare och äldre Norell-modeller. Avtagbara klädslar kan monteras av kunden. Konfektionerade klädslar som är färdigsydda för fast montage monteras av tapetserare. Norells klär även om egna modeller på fabriken i Aneby. Läs mer

Ring Norell kundservice tel 0380-404 80 för mer information.