Norell Möbler

Norell - en exklusiv och mångsidig kollektion

Har man framgångsrikt tillverkat soffor och fåtöljer i snart 60 år är det lätt att man kör fast i invanda rutiner. Men om man är vaken för nya trender kan man parallellt med en traditionell linje utveckla nya konstruktioner och ny god form. Norells har under åren utvecklat både klassiska och moderna möbler som kan tillgodose många olika behov.
marienorellthomasmoller2(1).jpgEn strävan är att ta fram produkter som inte hänförs till det ena eller andra marknadssegmentet. Det är en krävande balansgång. Det gäller att finna ett mellanläge som passar in i såväl en mjukare offentlig miljö som i en hemmiljö. Ett exklusivt uttryck för kräsna konsumenter. Studera hemsidan mot denna bakgrund. Förhoppningsvis finner Du något Du söker efter, oavsett om du har ett uppdrag åt någon eller letar efter möbler till ditt eget hem.

Design har ett egenvärde som måste få frodas utan begränsningar. Norells målsättning är att utveckla möbler med ett högt designvärde. En Norellmöbel är en investering i god form.

Designer Marie Norell-Möller och VD Thomas Möller