Norell Möbler

Norell - två generationer med svensk design och produktion

En investering i god form, hållbarhet och högsta kvalitet.

ARNE NORELL
1917-1971
Internationellt känd och prisbelönad svensk möbelformgivare och möbeltillverkare. Grundade Norell Möbel 1954 i Solna, Stockholm, flyttade1958 till Småland och utvecklade där företaget Möbel AB Arne Norell, idag Norell Möbel AB.

MARIE NORELL-MÖLLER

1955 -
Svensk möbelformgivare, dotter till Arne Norell. Konstfack 1981, prisbelönad för ett antal produkter för Norell Möbel AB och Skandiform. Äger och driver tillsammans med sin man Norell Möbel AB i Aneby.

NORELL MÖBEL 60 ÅR 1954 - 2014

Sextio år av hantverkskunnande ligger till grund för utvecklingen av Norells möbler. Olika formspråk kräver olika konstruktionsmetoder, realiserat in i minsta detalj för hand i vår svenska fabrik i Småland. Norell är idag den enda svenska möbeltillverkaren där ägarna genom två generationer designat och tillverkat de egna produkterna. Väljer du Norell så väljer du absolut högsta kvalitet tillverkad i din närhet, kvalitet som håller för din generation, men även för nästa. Närhet är bra både för att du får nära tillgång till service och speciella önskemål och dessutom bidrar till en hållbar miljö.

På första sidan ser du de bästa klassikerna av Arne Norell. På den högra sidan ett axplock av Marie Norells formgivning.

Gemensamt för dem alla är bästa sittkomfort, utsökt formspråk och konsekvent design i alla detaljer. Det är bland annat därför som varumärket Norell har en outstanding status i branschen.

Se annonsen som PDF

norellannonsannonsnov13(1).jpg