BETS & LÄDER

(Foto överst på sidan: Sara Ligorria-Tramp, www.stylebyemilyhenderson.com)


Denna sida visar färgalternativ för tre olika delar på möbeln: bets, plymåläder och stödläder/remläder. Bilden visar var de olika delarna sitter. För att se exempel på hur dessa färger kan se ut på möbeln gå till färgkombinationer.

Vi tillhandahåller många olika färger på läder och bets. De färger som visas här är enbart de vi rekommenderar. Vänligen kontakta oss om du önskar en annan färg – info@norellmobel.se.

 


Bets

Bets tillhandahålls i ett flertal nyanser och betsprov skickas på begäran, det gäller även önskemål om andra betser/färger än de som visas här. För beställning av betsprov kontakta oss på tel 0380-404 80 eller e-post info@norellmobel.se


Plymåläder

Plymåläder är det läder som används till dynor/kuddar. Utöver de läderfärger som visas här tillhandahålls även alla färger från våra leverantörer Elmo, Sörensen samt TärnsjöFör beställning av läderprov kontakta oss på tel 0380-404 80 eller e-post info@norellmobel.se


Stödläder/Remläder

Stöd- & remläder är det synliga kraftiga lädret som stöder dynorna i en del av våra modeller. Nedan visas de mest populära färgerna som vi brukar rekommendera. För beställning av läderprover kontakta oss på tel 0380-404 80 eller e-post info@norellmobel.se. Se fler färger från vår leverantör Tärnsjö.