Läder, canvas och bets

På din Norell-möbel väljer du själv färg på läder, canvas och bets. De färger som visas här är våra standardutföranden.

Om du önskar något annat än det vi visar nedan är du välkommen att kontakta oss på tel 0380-404 80 eller e-post info@norellmobel.se med din förfrågan.

Plymåläder

Plymåläder är det mjuka lädret som används till dynor/kuddar. De läderfärger som visas nedan kan användas till samtliga modeller. Våra läder kommer från de främsta tillverkarna på marknaden. Om du önskar ett annat läder kan du välja bland våra leverantörer Elmo Leather, Tärnsjö Garveri, Sørensen Leather eller Camo. Vi skickar kostnadsfria läderprover vid förfrågan.

För mer information och beställning av läderprover kontakta oss på tel 0380-404 80 eller e-post info@norellmobel.se.

Klicka på bilden för större bild

Stödläder/Remläder

Stöd- & remläder är det kraftigare lädret som används till att göra remmar samt stödstruktur runt dynorna på modeller såsom Ari, Ilona, Inca och Sirocco. För Ari har du dessutom möjligheten att klä dina remmar i samma plymåläder som används till dynan så att du får en perfekt färgmatchning mellan remmar och dyna.

För mer information och beställning av läderprover kontakta oss på tel 0380-404 80 eller e-post info@norellmobel.se.

Klicka på bilden för större bild.

Canvas

Canvas är ett tygmaterial tillverkat av hampa. Canvas kan användas till följande modeller: Sirocco, Ilona och Inca. Vi erbjuder även ett brett sortiment av tyger från de mest välrenommerade tillverkarna på marknaden.

För mer information och beställning av prover kontakta oss på tel 0380-404 80 eller e-post info@norellmobel.se.

Klicka på bilden för större bild. 

Träfinish

Vi tillverkar våra möbler i träslagen ask, ek, teak och bok. Teak är ett exklusivt träslag och den teak vi använder är dessutom hållbart odlad. Därför har också teak ett betydligt högre pris. Som ett prisvärt alternativ till teak erbjuder vi teak bets. Sirocco tillverkas i ask, ek, teak eller valnöt. Ilona och Inca tillverkas enbart i bok. Bets tillhandahålls i flertalet nyanser och betsprover skickas kostnadsfritt på begäran.

För mer information och beställning av betsprover kontakta oss på tel 0380-404 80 eller e-post info@norellmobel.se.

Klicka på bilden för större bild.